Meddelelse

ESOcast nummer 68: Til åbent hus hos ESOs

24. oktober 2014

Endnu en gang åbnede dørene sig til ESOs hovedkvarter i Garching, Tyskland til et åbent hus. Det var den 11. oktober 2014. Omkring 3300 gæster udnyttede lejligheden til at komme på besøg hos verdens førende astronomiske organisation.

ESOcast 68 giver et billede af de forskellige aktiviteter, som kunne opleves på dagen. Der var vidt forskellige emner; fra teknologi til observationer, og der var endda et lille planetarium og en mulighed for at se, hvordan man fremstille køkkenkometer. Gæsterne kan genopleve deres besøg, og andre kan få en forsmag på, hvad der er at opleve næste gang på denne film.

ESOcast er en serie video podcasts, som viser det seneste nyt om forskningen og de andre aktiviteter hos ESO - Det europæiske Sydobservatorium. Du kan abonnere på vore video podcasts, så du er sikker på, altid at høre det nyeste fra os. Vi er på iTunes i to kvaliteter: HD og SD. ESOcast-udsendelserne findes også på YouTube, Vimeo og de kan downloades i flere forskellige formater, blandt andet HD.

Links

Kontakter

Ole J. Knudsen
ESON-Danmark
SAC/IDA Aarhus Universitet
tlf 8715 5597
e-mail eson-denmark@eso.org

Om meddelelsen

Id:ann14082

Billeder

Skærmbillede fra ESOcast 68
Skærmbillede fra ESOcast 68

Videoer

ESOcast nummer 68: Til åbent hus hos ESO
ESOcast nummer 68: Til åbent hus hos ESO